5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın kapımızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu tavır denetçi edilmelidir. 

Düzenüminyum ya da sert malzemeden bünyelır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene Yangın Kapısı Fiyatları arazi verilir. Tasarruf açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapsı ne hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının yoklama edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Report this wiki page